Ampulla szett a feszesebb bőrért és a pihentető alvásért!

Ampulla szett a feszesebb bőrért és a pihentető alvásért!

Új ampulla koncentrátum a Babortól 2021!

A 2021-es The Gold Collection ampulla kollekció elegáns aranyban ragyog. Az új Beauty in a Bottle kollekció intenzíven kényezteti a bőrt 7 napon keresztül.
Az első négy napon az Active Night ampulla tökéletes társ a mélyalvás fázisában, mellyel valódi szépítő alvásban lehet részed. Fokozza a bőr regenerációs folyamatait és hatékonyan küzdi le az öregedés jeleit.
A következő három koncentrátum pedig a feszesítésről, a simább és fiatalosabb megjelenésű bőrről szól. Ez a 3D ampulla, mely látható eredménnyel küzd az idő jeleivel szemben. Optimalizálja a bőr rugalmasságát és feszességét, ezáltal a bőr visszanyeri fiatalos simaságát, miközben a hialuronsav nedvességgel látja el.

Active Night – Éjszakai bőrregeneráció – a szépítő alvásért.
Aktív hatóanyag koncentrátum a regenerálódást igénylő bőr számára az éjszaka folyamán. A feketefűz kérgének és a fekete algának a kivonata aktiválja a sejtképződést a mélyalvás fázisban. Fokozódik az éjszakai regenerálódási folyamat és csökkennek a bőr öregedésének látható jelei.
Eredmény: A szépítő alvás utáni ébredésnél bőröd friss és ragyogó lesz.

3D Firming – Egy aktív koncentrátum a megereszkedett arcbőr feszesítésére.
Aktív koncentrátum az arc kontúrjának feszesítésére és a “toka-hatás” csökkentésére. A szerves szilícium, a bodzavirág kivonat és a sárga szarumák javítja a szövetek szilárdságát és a bőr rugalmasságát. A hialuronsav nedvességgel látja el a bőrt.
Eredmény: Feszesebb, simább és fiatalosabb megjelenés.

Intenzíven regenerált és feszesebb bőr mindössze 7 nap alatt.

Összetevők:
4x Active Night Ampulla
3x 3D Firming Ampulla

BABOR CLEANSING termékekkel végzett letisztítás után használd. Rázd meg az ampullát, majd tekerj a nyaka köré kozmetikai kiskendőt vagy tedd rá a mellékelt ampulla nyitót. Tartsd az ampullát a nyakánál vagy fogd az ampullanyitónál, és egy hirtelen mozdulattal az alsó, színes gyűrűnél törd le az ampulla tetejét. Öntsd a koncentrátumot a tenyeredbe, és simítsd az arcodra, a nyakadra és a dekoltázsodra. Finoman ütögesd a bőrödbe. Ezután használj bőrápoló krémet.

Ha kérdésed merülne fel termékekkel vagy az otthoni bőrápolással kapcsolatban, keress bátran ezen a telefonszámon:+36/30/916-5576

Vagy nézegess webshopomon, ide kattintva: www.szepsegpaholykozmetika.hu 

Szeretettel üdvözöllek: Ági

Posted on