Babor Skincare Make Up bőrápolás vagy smink!

Megérkezett a BABOR Skincare Make Up!

Bemutatom nektek az idei év egyik legnagyobb újdonságát – BABOR SKINCARE MAKE UP! Bőrápolás vagy smink? Az új forradalmi alapozókkal egyikről sem kell lemondanod!

Fedezd fel az új Skincare Make up termékeket a kozmetikámban vagy a webshopomon!

Szerelem első látásra! A forradalmi folyékony alapozók az ikonikus BABOR ampullák tápláló erejét is tartalmazzák, így legyen szó mattításról, hidratálásról vagy a ráncok csökkentéséről, biztosan megtalálod a hozzád illőt!

Az új Skincare Make up termékeket keresd a kozmetikámban vagy a webshopomon!

Garantáltan felkelti a figyelmet! A vadonatúj BABOR szempillaspirálok segítségével, egyetlen mozdulattal reflektorfénybe kerülnek a szemeid. Maximális hosszúság, extrém volumen, mesésen dús vagy tökéletesen elválasztott pillák – nem kell tovább keresned!

Válogass kedvedre a legújabb BABOR szempillaspirálok között kozmetikámban vagy a webshopomon!

Minden nő tudja, hogy egy rúzs bármilyen sminket feldob és képes lélegzetelállító megjelenést kölcsönözni az egész megjelenésünknek. Az új, 16 árnyalatban megalkotott Lip Make up kollekció a rúzstól a szájkontúr ceruzáig, a szájfénytől a korrektor ceruzáig, nemcsak elragadó színeivel varázsol el, hanem a tápláló összetevőknek köszönhetően még ajkad puhaságáról is gondoskodik.

A vadonatúj Lip Make up kollekciót keresd kozmetikámban és a webshopomon!

Ha kérdésed merülne fel termékekkel vagy az otthoni bőrápolással kapcsolatban, keress bátran ezen a telefonszámon:+36/30/916-5576

Vagy nézegess webshopomon, ide kattintva: www.szepsegpaholykozmetika.hu 

Szeretettel üdvözöllek: Ági

Posted on