Kényeztesd bőröd BABOR-ral!

Kényeztesd bőröd BABOR-ral!

A nyaralás során a homok, a tenger sós vize kiszárítja bőrünket, élettelenné és fakóvá válik. A hidratálás nemcsak a hidegebb hónapokban fontos, nyáron jellemző a fokozott vízvesztés, a fájdalmas napégés, lepirult bőr száraz, feszülő kellemetlen érzése.
A hidratálás által az arcbőr ismét friss, életerős lesz, a szárazság következtében kialakult ráncok eltűnnek, a bőr korai örgedésének megelőzésében és védelmi szerepének betöltésében is fontos szerepet játszik. Látogass el kozmetikámba és állítsuk össze a tökéletes otthoni ápolási rutinodat, amely megfelelő módon óvja és táplálja arcbőrödet!

Ráadásul, ha most minimum 25.000 Ft értékben vásárolsz, megajándékozlak egy stílusos BABOR neoprén táskával. Nőies, modern, elegáns! 

Mit szólnál hozzá, ha egy kis beauty shopping mellé a nyári életérzést is megkapnád?

Amennyiben minimum 25.000 Ft értékben vásárolsz, ajándékba adok egy trendi neoprén táskát gyönyörű pasztell színben. Így mindig kéznél lesznek a kedvenc nyári beauty termékeid.

Szerezd be kedvenceidet  a webshopomon:

http://www.szepsegpaholkozmetika.hu/


*Az akció időtartama: 2020. augusztus 10-23. között, vagy a készlet erejéig!

Limitált kiadású BABOR SPA termékek!

Friss illattal és különleges összetevőkkel megérkezett a limitált kiadású BABOR SPA Summer testápoló és kézkrém, melyektől azonnal egy kellemes nyári vakáción érezheted magad a fürdőszobádban. A virágmintás köntösbe öltöztetett BABOR SPA termékek valódi nyári spa hangulatot teremtenek, bárhol is vagy! ⁠

A limitált BABOR SPA Summer termékeket keresd a webshopomon!

A Weboldalam címe:www.szepsegpaholykozmetika.hu

,melyre ha ellátogatsz rögtön vásárolni is tudsz!

Kellemes hosszú hétvégét kívánok:Ági

Ha kérdésed merülne fel a termékekkel vagy az otthoni bőrápolással kapcsolatban, keress bátran ezen a telefonszámon:+36/30/916-5576

Vagy nézegess webshopomon, ide kattintva: www.szepsegpaholykozmetika.hu 

Szeretettel üdvözöllek: CsBÁgnes

Posted on