Új napfényvédők a BABOR kínálatában!

Új napfényvédők a BABOR kínálatában!

Új napfényvédők a BABOR kínálatában!

Tudtad, hogy manapság már nem elég a bőrnek extra UV elleni védelmet biztosítani? Csak, hogy egy új tényezőt említsek az életünkben: okostelefonok. Az okostelefonok olyan kék fényt bocsátanak ki, amely káros hatással van a bőrünkre, elősegíti a bőr öregedését. Ugyanilyenek a laptopok és a számítógépek monitorai is.

Válogass a BABOR megújult napfényvédő termékcsaládjából és add meg bőrödnek a neki járó védelmet! Ismerd meg a DOCTOR BABOR Protect Cellular termékeket! 

UV SUGÁRZÁS HATÁSA A BŐRÖREGEDÉSRE

Tudtad, hogy 80%-ban az UV sugárzás tehető felelőssé a korai öregedésért? A fénykárosodás miatt bekövetkező bőröregedés mára olyannyira ismert jelenség, hogy hivatalos elnevezés is született: photo-aging.

Mivel a napfény káros sugarai a DNS-t is károsítják, a bőr védekező és megújuló képessége csökken. Éppen ezért bőrünk nem felejt, a rendszeres fényvédelem nélküli napfürdőzés látható nyomot hagy rajta. A tünetek jelentkezhetnek azonnal leégés jeleivel, de akár később az évek során összeadódva is, ekkor bőrünk ráncossá, pigmentfoltossá vagy fakóvá válik. Az égés voltaképpen a bőr gyulladásos reakciója, ezért a bőr regenerálása ez esetben is javasolt. A megfelelő regeneráló hatóanyagok alkalmazásával javíthatunk bőrünk napfénytől károsodott állapotán.


A DOCTOR BABOR Protect Cellular 360°-os védelmet nyújt bőrödnek, így a fenti káros hatások kivédhetők!
ÚJ! 360°-OS VÉDELEM A BŐRNEK

Nem lehet elég korán elkezdeni a fényvédő termékek használatát! Az új DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR nemcsak 360°-os védelmet nyújt a photo-aging ellen (UVA, UVB, kékfény, IR), hanem egyúttal megvédi a bőrt a külső szennyeződések okozta öregedéssel szemben is (szmog és anti-ox védelem).  Azt, hogy bőrünkön milyen gyorsan jelennek meg a ráncok és pigmentfoltok, nagyrészt a külső környezeti hatások befolyásolják. A megfelelő védelem tehát elengedhetetlen lépés a gyönyőrű és egészséges bőr eléréséhez.

A PROTECT CELLULAR 4 hihetetlenül hatékony terméket tartalmaz:
- Mattifying Protector SPF 30: ultrakönnyű krém aktív összetevőkkel és matt hatással
- Protecting Balm SPF 50: gyorsan felszívódó krém ragacsos érzés nélkül, nyugtató és regeneráló összetevőkkel
- Body Protection SPF 30: könnyű testápoló teljes körű védelemmel és hidratálással
- De-Stress & Repair Lotion: napozás utáni krém arcra és testre, renegeráló és hűsítő hatással

Keresd fel a webshopomat és ismerd meg PROTECT CELLULAR fantasztikus hatóanyagokat tartalmazó termékeit:

Ha kérdésed merülne fel a termékekkel vagy az otthoni bőrápolással kapcsolatban, keress bátran ezen a telefonszámon:+36/30/916-5576

Vagy nézegess webshopomon, ide kattintva: www.szepsegpaholykozmetika.hu 

Szeretettel üdvözöllek: CsBÁgnes

Cserepesné Bánfai Ágnes
7623 Pécs, Petőfi Sándor u. 55.
36/30/916-5576

Posted on