Az éjfekete SeaCreation termékcsalád!

Az éjfekete SeaCreation termékcsalád!

Különleges, luxus kényeztetésre vágysz?


Az anti-aging bőrápolás királynője, az éjfekete SeaCreation termékcsalád, melynek luxus hatóanyagai egyenesen a tengerek mélyéről származnak.
👉 Az anti-aging fehérje, a Glycocéane GP3 serkenti a kollagén termelést, erősíti a kötőszövetet és kisimítja a bőrfelszínt.
👉A MicroAlgae aktív hatóanyag közömbösíti a környezeti hatások által okozott oxidatív stresszt, a makacs ráncok lathatóan csökkennek és méregtelenítő hatásnak köszönhetően eltávolítja a felesleges szennyeződéseket a sejtekből.
👉A BABOR thermophilus egyedülálló tulajdonsága, hogy sejtvédő képességgel rendelkezik, így láthatóan fiatalítja a bőrt, miközben támogat minden sejtregeneráló bőrfunkciót.
A The Mask is tartalmazza a SeaCreation aktív hatóanyag hármasát, a MicroAlgae AP különlegesen magas koncentrációjával gazdagítva. Használhatod nappali vagy éjszakai maszkként, a SeaCreation krémet kiegészítve hatásfokozóként működik.

Ha kérdésed merülne fel a termékekkel vagy az otthoni bőrápolással kapcsolatban, keress bátran ezen a telefonszámon:+36/30/916-5576

Vagy nézegess webshopomon, ide kattintva: www.szepsegpaholykozmetika.hu 

Szeretettel üdvözöllek: CsBÁgnes

Posted on